26.1.14

Nyt on jo sormet sulaneet sen verran että pystyy näppäimistöä nakuttelemaan.

Ampumaharjoitus Vekarajärven Pahkajärvellä oli ihan lystikäs reissu. Ensimmöisenä päivänä ohjelmassa oli telttojen ja maalialueiden pystytystä. Onneksi pääsin teltan pystytysporukkaan, joten meidön homat oli hoidettu puolssa tunnissa ja loppuillan saikin viettää vapaasti. Seuraavana aamuna herättiin varhain kuudelta ja aamupalan saimme hieman seitsemän jälkeen. Päivän hajoitukseen meidät kuljetettiin maastosisuilla. Harjoituksessa kiertelimme metsässä ampumassa nouseviin tauluihin. Itse ampumaharjoittelu oli mukavaa ramboilua metsässä, harmittavaa oli että pulen tunnin mittainen rata ehdittiin kiertää vain kahdesti päivässä ja loppuaika oli nuotion ääressä odottelua.

Varsinainen eläminen ja oleminen metsässä oli luksusta. Asuimme pohjavanereilla varustetuissa puolijoukkueteltoissa, joten parhaillaan teltassa tarkeni nukkua ilman makuupussiakin. Ruoka tuotiin tonkisa teltta-alueelle ja ruokailimme pakeista, eikä tarvinut värkätä trangian kanssa.

Vietin metsässä kolme päivää ja kaksi yötä. Iltaisin aikaa oli melkein tehdä mitä vain keksi, joten venyttelin joka ilta noin tunnin. Em tiedä siitäkö johtuen, vai heräsikö metsässä sisälläni piilevä muinainen Neanderthalin ihminen, kun kotiin päästyäni tein maksimivoimaharjoituksen, jossa sivusin maastavetoennätystäni 195kg.

Alkavalla viikolla teemmee havukokeen ja sieltä yön yli marssista samoilla suunnistuksilla jalkaudumme Vaasaan gp-kisoihin. Tästä syystä otin lajeiksi 50m rintauintia, vapaauintia ja perhosuintia+ viestissä 50m vapaauintia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>